• Geen Contracten
  • 24-7 Support
  • Voordeligste van Nederland
  • Snelle Levering
Home » Onze diensten » Jouwweb website

Wil je je website gaan maken met Jouwweb.nl ?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij een site nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld een site nodig hebben, omdat je een onderneming bent gestart. Je wil daar je diensten op een goede manier neerzetten, zodat mensen contact met je opnemen om die diensten af te nemen. Maar misschien verkoop je ook producten, of wil jij juist een leuke informatieve site opzetten. Wat het ook is: wij helpen je graag met het opzetten van een goede site.

Wat doen wij o.a. voor jou?

Natuurlijk wil je zelf bepalen hoe je site er een beetje uit komt te zien. Omwille van die reden bouwen wij een site op basis van een thema die jij zelf uit kunt kiezen, zodat je zeker weet dat dit thema bij je past. We maken deze site klaar, zodat je site gelijk online kan. Maar dat wil echter niet zeggen dat je er zelf geen aanpassingen meer aan kunt doen. Wij bouwen het fundament, zodat de lastige zaken geregeld zijn en vervolgens kun jij dan de leuke aanvullingen doen. Snap je niet hoe iets werkt? Dat is geen probleem, want wij staan altijd klaar met persoonlijke begeleiding en advies. Je bent dus in veilige handen en hoeft niet bang te zijn dat je langdurig met problemen komt te zitten die niet oplosbaar zijn.

  • Website bouwen op basis van een thema
  • Persoonlijk begeleiding en advies
  • Wij maken je website zodat deze direct online kan
  • Koppelen eventueel een webshop eraan
  • Wij vullen max 10 pagina's met aangeleverd content
  • Melden je website aan bij Google
  • Je krijgt altijd Gratis Support als je vragen hebt

Webshop bij Jouwweb

Wil jij graag producten verkopen? Dan is het handig om een geautomatiseerde webshop aan je site te koppelen. Dit kan echter best lastig zijn als je daar geen ervaring mee hebt. Omwille van die reden kunnen wij dit ook voor je regelen. Wij koppelen een webshop aan je site en zetten alles voor je klaar, zodat jij gelijk kunt beginnen met producten erop zetten en het leuke werk kunt doen! Daarnaast kunnen wij 10 pagina's (maximaal) voor je vullen met content. Dus dat hoef je dan ook zelf niet te regelen. De meeste site hebben niet eens 10 pagina's, dus in veel gevallen is dat de gehele site gratis met content! Ook melden wij je website aan bij Google, zodat je sneller vindbaar bent voor eventuele klanten.

Lees nog even dit

Al met al bouwen wij dus een website voor jou voor een eenmalige vergoeding. Voor dat geld leveren wij dus een uitstekende service. We helpen zeer snel als er problemen zijn en staan altijd klaar met adviezen en hulp. Je hebt dan dus altijd een stok achter de deur. 

Jij wordt klant bij Jouwweb en betaal je maandelijks of per jaar een bedrag Jouwweb.