• Geen Contracten
  • 24-7 Support
  • Voordeligste van Nederland
  • Snelle Levering
Home » Onze diensten » Huisstijl ontwerpen

Logo ontwerp

We leven tegenwoordig in een echte beeldmaatschappij. Mensen zijn zeer visueel ingesteld en beelden zijn doorgaans belangrijker dan tekst. Die twee zaken gaan dan ook vrijwel altijd hand in hand. Als onderneming is het dan ook belangrijk om daar rekening mee te houden. Als bedrijf moet je een goede identiteit hebben, zodat je herkenbaar bent. Mensen onthouden een typisch logo bijvoorbeeld en koppelen dit aan je bedrijf. Je bedrijfslogo is dan ook echt het visitekaartje voor het bedrijf en het is dan ook belangrijk dat deze zeer mooi is en er veel aandacht aan is besteed. Wij kunnen voor jou een logo en/of visitekaartje ontwerpen.

Wat kun je verwachten

Natuurlijk moet je een logo hebben die precies past bij jouw specifieke smaak. Omwille van die reden kun jij je voorkeuren aangeven, zodat wij een logo kunnen maken die precies bij je voorkeuren past. We beginnen daarbij natuurlijk met een concept, zodat je kunt zien wat het beste bij je past. Wij leveren drie concepten aan en vervolgens kun jij daar één van uitkiezen. Deze gaan we dan veder uitwerken. Mocht je na een bepaald concept nog eventuele aanvullingen of wijzigingen willen aanbrengen, dan is dat natuurlijk mogelijk. De logo's kunnen in verschillende bestanden worden aangeleverd.

Heb jij een nieuw bedrijf gestart, of wil jij snel met je nieuwe logo aan de slag kunnen? Dat begrijpen we maar al te goed, vandaar dat wij een zeer korte levertijd hebben. Ben jij akkoord gegaan met één van de concepten en is er een overeenstemming bereikt over hoe het logo eruit moet komen te zien? Dan leveren wij vervolgens het logo binnen drie werkdagen, zodat je ze gelijk kunt gebruiken!

  • Logo ontwerp (concept)
  • Je krijgt 3 concepten
  • Aangeleverd in: PNG, JPEG, PDF en PSD
  • Levering binnen 3 werkdagen (na akkoord)

Visitekaartje

Aanvullend kunnen wij ook visitekaartjes maken met dezelfde stijl als het logo. Dit kunnen wij voor je regelen maar slechts €14,95 extra, dus dat is natuurlijk mooi meegenomen.