• Geen Contracten
 • 24-7 Support
 • Voordeligste van Nederland
 • Snelle Levering
Home » Onze diensten » CCV shop webshop

Wil je je webwinkel gaan maken met ccvshop.nl ?

Wat leuk dat je bij ons bent gekomen. Tegenwoordig zijn webwinkels zeer populair. Dat is ook logisch, aangezien er zeer veel vraag is naar producten uit webwinkels. De reden hiervoor is dat mensen steeds meer producten online kopen, in plaats van dat ze fysiek producten gaan aanschaffen. Dit heeft tot gevolg dat de markt een andere focus heeft. Het voordeel van een webshop is dan ook dat jij je producten voor een lager bedrag kunt aanbieden. Dit omdat je doorgaans geen personeel hebt, of bijvoorbeeld hoge huur moet betalen. Maar het kan lastig zijn om een goedwerkende, geautomatiseerde webshop op te zetten. Zonder ervaring kun je dan tegen veel problemen aanlopen. Gelukkig kunnen wij je daarmee van dienst zijn.

Wat doen wij o.a. voor jou?

Natuurlijk wil jij zelf graag bepalen hoe je webshop eruit komt te zien. Daar helpen we je dan ook graag mee. Wij hanteren verschillende thema's, en jij kunt aangeven welk thema het beste bij je past. Vervolgens bouwen we met dat thema een persoonlijke webshop voor jou. Wij maken de webshop altijd startklaar, zodat jij er direct mee aan de slag kunt. Wij nemen het vervelende werk uit handen en jij kunt leuke producten in de webshop zetten, want dat is natuurlijk fantastisch om te doen. Laat het technische aspect maar vooral aan ons over. Wij hebben er veel ervaring mee, dus je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden wanneer je dit ook gewoon gemakkelijk kunt uitbesteden.

 • Webwinkel bouwen op basis van een thema
 • Persoonlijk begeleiding en advies
 • Wij maken je webwinkel klaar zodat deze direct online kan
 • Zorgen voor betaal systemen zoals iDEAL
 • Plaatsen een Gratis Live-chat functie
 • Wij vullen max 10 pagina's met aangeleverd content
 • Melden je website aan bij Google
 • Je krijgt altijd Gratis Support als je vragen hebt

Daarnaast zorgen wij er ook voor dat je webshop wordt voorzien van aanvullende functies. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor een geautomatiseerd betaalsysteem via iDEAL. Dat is wel echt een noodzaak, aangezien de automatsering van betalingen veel administratieve problemen kan voorkomen en dat is wel zo fijn. Bovendien weet je dan ook zeker dat je gelijk je geld hebt en hoef je daar vervolgens niet meer achteraan.

Ook kunnen wij een livechat integreren. Zodat mensen direct vragen kunnen stellen over specifieke producten, zonder dat ze daarvoor eerst andere wegen moeten bewandelen. Het is gebleken dat veel klanten dit zeer op prijs stellen, dus het is zeker aan te raden. Wij kunnen dit voor je bouwen. Ook leveren wij, indien je daar belang bij hebt, 10 pagina's met exclusieve content. Zo heb je dus ook al gelijk een websiteopvulling, want doorgaans moet je daar ook een bedrag voor betalen. Ook melden wij je aan bij Google, zodat je sneller vindbaar bent. Ook staan we altijd voor je klaar, mocht je eventuele vragen hebben.

Heb je al een webshop bij ccvshop?

We kunnen ook jouw huidige webshop restylen of een scan van maken met tips voor verbeteringen. Ook daarvoor kan je Webstudio2go inschakelen en een offerte aanvragen.

Lees nog even dit

Al met al bouwen wij de gehele webwinkel met de bovenstaande diensten tegen een eenmalige vergoeding. Vervolgens word jij een klant bij CCVshop en betaal je een bedrag per maand of jaar voor de webshop.